Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris geeft Marvel-personages eigen meet-and-greet-locatie in Avengers Campus

11-07-2022, 13.59 uurBeeld: Looopings, @DLPWelcome

De personages van Marvel zijn voortaan op een vaste plek te ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. In het nieuwe themagebied Marvel Avengers Campus is een nieuwe meet-and-greet-locatie gerealiseerd. Daar kunnen bezoekers op de foto met een superheld.

De toevoeging was eerder aangekondigd als Hero Training Center. Op het gebouw zelf prijkt nu simpelweg de term Training Center. Zelf spreekt Disney niet over een meet-and-greet, maar over een 'heroic encounter' of een 'training'. Het doel van Avengers Campus is dan ook om nieuwe superhelden te rekruteren, zo gaat het verhaal.

Bezoekers betreden allereerst een zakelijk ingerichte wachtruimte, die doet denken aan de lobby van een kantoor. Een medewerker stuurt aanwezigen per groep richting één van de futuristische meet-and-greet-kamers. De ontmoetingen zijn gratis. Vanwege de beperkte capaciteit wordt het wel noodzakelijk om vooraf een digitale reservering te plaatsen via een app.

Stuntshow
De fotolocatie is gebouwd in de oude garage van stuntshow Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular. Welke Marvel-figuren present zijn, kan per dag verschillen. Spider-Man lijkt een vaste gast te zijn. Tijdens besloten previews voor journalisten en fansites, waar Looopings ook bij aanwezig was, kreeg hij afwisselend gezelschap van Iron Man en Captain Marvel.

Een PhotoPass-fotograaf zorgt voor professionele foto's, die later aangeschaft kunnen worden via automaten bij de uitgang. Het is ook mogelijk om met een eigen toestel te fotograferen en te filmen. Verder wordt in de kamer een bijzondere geanimeerde foto gemaakt, met behulp van 27 camera's. Die kost 15 euro.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be