Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Djurs Sommerland

Twee groepen vrouwen met elkaar op de vuist in Deens pretpark

09-07-2022, 12.26 uur

In het Deense pretpark Djurs Sommerland zijn vijf vrouwen met elkaar op de vuist gegaan. Dinsdagavond rond 19.40 uur kregen twee groepen vrouwen ruzie in het attractiepark. Al snel escaleerde de situatie en werden er over en weer klappen uitgedeeld.

Bij sommige dames werd ook haar uit het hoofd getrokken, melden regionale media. Omstanders waarschuwden de politie Toen agenten even voor 20.00 uur arriveerden, was de vechtpartij al gestaakt. Op basis van getuigenverklaringen konden de betrokkenen alsnog gevonden worden.

Het gaat om vijf vrouwen van 16, 16, 19, 32 en 45 jaar oud. Ze worden beschuldigd van het verstoren van de openbare orde. De directe aanleiding voor het gevecht is niet duidelijk. Geen van de vrouwen raakte ernstig gewond. Djurs Sommerland was dinsdag geopend tot 20.00 uur.

Meer Djurs Sommerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be