Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vier minderjarigen aangehouden na mishandelen beveiliger Walibi Holland

11-07-2022, 17.28 uur

Voor vier minderjarige bezoekers van Walibi Holland is een dagje uit afgelopen week geëindigd op het politiebureau. De vier jongens mishandelden op vrijdag 8 juli een beveiliger van het pretpark. Daarop werd de politie opgeroepen.

Het incident vond rond 15.30 uur plaats, meldt een politiewoordvoerster aan Looopings. De knokpartij ontstond toen de beveiliger het groepje aansprak. Walibi-medewerkers hebben de vechtersbazen staande kunnen houden, waarna toegesnelde agenten de verdachten meenamen.

Het gaat om vier tieners van 15, 15, 16 en 17 jaar. Ze worden doorverwezen naar Halt. "En hopelijk krijgen ze een flinke uitbrander van de ouders", vult de voorlichtster aan. De mishandelde beveiliger raakte gewond, maar hij is niet meegenomen met een ambulance.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be