Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Tijdelijk geen Assepoester in de Efteling: landhuis in de steigers

12-07-2022, 14.44 uurBeeld: @eftel_nerd

Bij Assepoester in het Sprookjesbos van de Efteling vindt sinds vorige week een onderhoudsbeurt plaats. Het landhuis waar het sprookje normaal gesproken wordt uitgebeeld, gelegen aan het Herautenplein, staat in de steigers. Tijdens de werkzaamheden is het sprookje niet te bezoeken.

De gevel wordt geschilderd, meldt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Naar verwachting is de onderhoudsklus eind deze week afgerond. Assepoester is sinds 2009 onderdeel van het bos. Het tafereel werd ontworpen door Karel Willemen.

De opknapbeurt wordt niet vermeld op de openbare onderhoudskalender, te vinden op de officiële Efteling-website. Volgens de Efteling heeft de sluiting niet zo veel impact dat bezoekers er op voorhand voor gewaarschuwd moeten worden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be