Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland brengt eigen biertje op de markt: Magical Beer

07-07-2022, 10.43 uur

Bezoekers van Toverland kunnen vanaf komend weekend een speciaal Toverland-biertje proeven: Magical Beer. Het Limburgse attractiepark introduceert een eigen brouwsel in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven. Dat is straks verkrijgbaar op verschillende plekken in het park.

Magical Beer wordt geserveerd in een blikje van 33 centiliter. Het blonde biertje - met 6,5 procent alcohol - is volgens kwaliteitsspecialist Roy Vercoulen "geschikt voor alle seizoenen". Hij noemt het "een smaakmaker voor iedereen".

Allemansvriend
"De moutsmaak is niet overheersend en heeft een verrassende honingtoets. Het is fris en makkelijk doordrinkbaar. Een allemansvriend die perfect past bij een dagje Toverland, maar ook thuis." Het drankje bestaat uit hop, graan, gerstemout, water en - volgens Toverland - "een sprankel magie".

Reguliere bezoekers kunnen het biertje vanaf zondag 10 juli voor 4,50 euro bestellen bij horecalocaties Katara Plaza, The Flaming Feather en de Biergarten. Verder zijn er losse blikjes te koop in souvenirwinkel Mundo Magica. Voor Toverland-abonnees wordt het Magical Beer al geschonken op zaterdagavond 9 juli, tijdens een besloten avondopenstelling voor abonnementhouders.

Verzamelobject
Het themapark verwacht dat de blikjes een verzamelobject worden. Er komen namelijk drie verschillende partijen met steeds een aangepast uiterlijk. De drie ontwerpen bij elkaar vormen uiteindelijk samen de skyline van Toverland, met herkenbare silhouetten van attracties en gebouwen.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be