Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: meer beplanting en nieuwe hekken in Efteling-waterspeeltuin Archipel

08-07-2022, 23.00 uur

De Efteling was kennelijk toch nog niet helemaal klaar met Archipel. Het avontureneiland oogt sinds deze week een stuk groener. Op verschillende plekken in de waterspeeltuin is extra beplanting toegevoegd. Bovendien werden er nieuwe hekjes geplaatst, gemaakt van bamboe.

Die moeten ervoor zorgen dat bezoekers niet door de perken lopen. Dat bleek de afgelopen weken een terugkerend probleem. Vanwege de werkzaamheden was Archipel afgelopen week onverwachts niet toegankelijk. De tijdelijke sluiting, waarbij ook het water werd verwijderd, was vooraf niet aangekondigd op de online onderhoudskalender.

Vanaf vandaag is de nieuwe waterspeelplaats weer open voor publiek, inclusief het water. Archipel werd begin februari geopend, maar het duurde tot de derde week van mei voordat er daadwerkelijk water in het gebied stond. Wat nu nog ontbreekt zijn zitgelegenheden voor ouders die hun kinderen laten spelen.























Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be