Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Beekse Bergen toont nieuwe ontwerpen van hotelkamers in Safari Resort

06-07-2022, 13.34 uur

In Safaripark Beekse Bergen wordt hard gewerkt aan de komst van nieuwe hotelkamers met uitzicht op wilde dieren. Het bestaande Safari Resort krijgt een 112 kamers tellend hotel met een bijbehorend centrumgebouw, gelegen naast een savanne. Vandaag brengt het Brabantse dierenpark nieuwe digitale ontwerpen naar buiten van de uitbreiding.

Bij eerdere publicaties sprak Beekse Bergen bewust niet over een hotel, maar over accommodaties met een hotelfunctie. Nu wordt het project alsnog officieel een hotel genoemd. In het centrumgebouw komen onder andere vergaderruimtes en twee restaurants te liggen. De bouwstijl is geïnspireerd op een bevolkingsgroep uit Mali.

"De bouw ligt op schema", laat Beekse Bergen-eigenaar Libéma weten. Deze week is de fundering van het centrumgebouw gestort. Van de hotelkamers zijn de buitenmuren al te zien. Ook de nieuwe stal en schuilhutten voor dieren worden langzaam maar zeker zichtbaar. In het voorjaar van 2023 moet de opening plaatsvinden.

Suite
Sinds deze week is het mogelijk om een kamer of suite te boeken. Alle nieuwe accommodaties zijn voorzien van een terras of balkon met uitzicht op de savanne. Daar lopen straks onder meer giraffen, zebra's, struisvogels, antilopen en witte neushoorns. Sommige kamers zijn rolstoelvriendelijk.Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be