Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Toch geen nieuwe attractie in Bobbejaanland

10-09-2013, 23.59 uur | Reacties

Bobbejaanland ziet toch af van het plan om volgend jaar een nieuwe attractie te openen. Dat heeft directeur Roland Kleve bevestigd aan Looopings.

Eerder schreef het park in een interne memo dat het tijd was om in 2014 uit te pakken met een nieuwe publiekstrekker, mits personeelsleden zich dit jaar goed zouden gedragen. In de wandelgangen werd al volop gesproken over een spectaculaire nieuwigheid. Voorlopig komt daar dus niets van terecht.

Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be