Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland verkoopt per ongeluk Duinrell-donuts

04-07-2022, 18.55 uurBeeld: @gaspala_r

Duinrell-mascotte Rick de Kikker heeft het geschopt tot in België. In Plopsaland De Panne waren vandaag een tijdje donuts verkrijgbaar met de goedlachse kikker erop. Een foutje, zo geeft een Plopsa-woordvoerder toe. Beide attractieparken hebben een eigen vestiging van de Amerikaanse donutketen Dunkin'.

Als onderdeel daarvan werden speciale Plopsaland- en Duinrell-donuts ontwikkeld. De Duinrell-variant toont de kop van Rick de Kikker, terwijl Plopsa-bezoekers normaal gesproken een donut kunnen bestellen met het Plopsaland-logo erop.

Bij het leveren van de donuts aan de twee parken is iets foutgegaan, want plotseling lagen de exemplaren uit Wassenaar in de Belgische vitrines. De komische vergissing werd opgemerkt door een oplettende pretparkfan, die er beelden van op Instagram plaatste.

Opgekikkerd
"We vinden deze donuts heel leuk, maar hebben Dunkin' met de kikker in de keel gevraagd om ze zo snel mogelijk te vervangen", laat een Plopsa-voorlichter aan Looopings weten. Ook een Duinrell-woordvoerster kan er wel om lachen. "We hopen dat onze zuiderburen ervan zijn opgekikkerd", zegt ze.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be