Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Zangduo De Stoopjes komt met nieuwe versie van culthit De Achtbaan

04-07-2022, 14.20 uur

De Stoopjes zijn terug. Ruim tien jaar nadat het Brabantse zangduo een culthit scoorde met De Achtbaan uit 2011 is het nummer in een nieuw jasje gestoken. Op YouTube verscheen afgelopen weekend plotseling een eigentijdse versie van het lied. Hoewel het tweetal zingt over een dagje Efteling, werd de bijbehorende videoclip opgenomen op de kermis in Best.

De Achtbaan gaat over de nachtmerrie van menig pretparkbezoeker: op zijn kop blijven hangen in een rollercoaster. Harold en Annelies Stoop zingen dat ze "ruim een uur" vastzaten in de bekende Python. "Als we in de achtbaan gaan, mag die toch niet stil gaan staan", zijn inmiddels gevleugelde woorden. "Reddingswerkers helpen mee, zo komen wij benee."

De legendarische tekst bleef in de nieuwe versie ongewijzigd. In de clip van producent Bling Music waagt Harold Stoop zich samen met een onbekende dame aan de spinning coaster Super Mouse. Ook enkele andere kermisattracties komen in beeld, zoals thrillride Power Surge en spookhuis Haunted Mansion.



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be