Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bewoners vieren voortaan feest met figuren uit Alice in Wonderland

08-07-2022, 20.59 uurBeeld: AmusementNL

Het dagelijkse feestmoment in Efteling Wonderland, het tijdelijke festivalterrein op de Speelweide in de Efteling, is iets uitgebreid. Tegenwoordig wordt er om 16.00 uur niet alleen feest gevierd door de karakters uit het sprookje van Alice in Wonderland. Ze krijgen in de zomermaanden gezelschap van verschillende bekende Efteling-bewoners.

Welke Efteling-karakters aanwezig zijn, kan per dag verschillen. De afgelopen dagen vierden Roodkapje, de Fakir, ruiter Thomas uit Raveleijn en Pardoes het feestje mee, in wisselende samenstellingen. Efteling Wonderland wordt normaal gesproken bevolkt door de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Verder komt af en toe het Witte Konijn tevoorschijn.

Tijdens het zeventigjarig jubileum van de Efteling wordt in het hele park om 16.00 uur feest gevierd. Medewerkers delen feestartikelen uit en er wordt een verjaardagsmedley afgespeeld met enkele bekende Efteling-deuntjes. Die is ook in Efteling Wonderland te horen, al gaat het daar om een instrumentale versie. Op die manier kunnen de acteurs live meezingen.

Spellen
Efteling Wonderland is van eind maart tot begin oktober elke dag te bezoeken in de Efteling. Daarna worden de decors weer afgebroken. Naast het viermoment om 16.00 uur kunnen bezoekers op vaste tijden kijken naar muzikale voorstellingen, geïnspireerd op Alice in Wonderland. Verder zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en kunnen er spellen gespeeld worden.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be