Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Puy du Fou

Puy du Fou schenkt levenslang abonnement aan baby die bijna ter wereld kwam in het park

01-07-2022, 14.58 uur

Het Franse themapark Puy du Fou heeft een familie verrast met een bijzonder cadeau: een levenslang abonnement voor hun zoon. Ouders Floriane en Ludovic brachten op 26 juni vorig jaar een bezoek aan het park. De zwangere moeder was half augustus uitgerekend, maar tot haar verbazing brak haar water toen ze de show in de Romeinse arena wilde bekijken.

Een dag later kwam baby Rafaël ter wereld. Hoewel hij veel te vroeg werd geboren, liep het verhaal goed af: op 22 juli verliet het kind de kraamafdeling in goede gezondheid. Vervolgens bood Puy du Fou hem de allereerste 'Pass Eternel' aan: een abonnement dat de rest van zijn leven geldig blijft.

Afgelopen weekend waren beide ouders voor het eerst samen met zoon Rafaël in Puy du Fou. Daar werden ze ontvangen door het management en acteurs uit de Romeinse spektakelshow, om het abonnement officieel in te huldigen.

Held
Het park noemt het kind een "kleine held". "Wie weet leidt deze unieke band tussen Rafaël en Puy du Fou wel tot een geweldige carrière als schutter, viking, ridder of zelfs musketier?"

Meer Puy du Fou
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be