Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Droom komt uit voor youtubers: eigen pretpark in de achtertuin

25-06-2022, 11.52 uur

Twee youtubers hebben hun droom verwezenlijkt door zelf een pretpark te bouwen in een achtertuin. Rik Kleeven en Jesper Weijs van YouTube-kanaal Glowmovies zetten in het verleden al achtbanen en waterglijbanen in elkaar. Dit keer besloten ze verschillende elementen te combineren.

Zo ontstond een attractiepark met een eetkraam, een ballengooispel, een kabelbaan, een reuzenrad, een waterglijbaan en een achtbaan. Volgens de makers kostte de bouw in totaal 10.000 euro.

Na verschillende filmpjes waarin de werkzaamheden in beeld werden gebracht, is nu het eindresultaat zichtbaar. In een video van ruim twaalf minuten, die in enkele dagen tijd meer dan 650.000 keer is bekeken, testen Kleeven en Weijs de verschillende attracties uit.

Niet gekeurd
Alleen het reuzenrad sloegen ze over, omdat het gevaarte "erg hoog en niet gekeurd" is. Bovendien kan het rad pas draaien met vijf passagiers. De achtertuin bevindt zich in het Limburgse dorp Oirlo.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be