Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland verrast abonnementhouders met lasershow

10-07-2022, 13.42 uur

Toverland heeft een speciale avondopenstelling voor abonnementhouders afgesloten met een lasershow. Na afloop van de zogeheten Magic Member Night op zaterdag 9 juli konden bezoekers voor het eerst kijken naar een muzikaal avondspektakel met laserstralen, vuurwerkfonteinen en vlammenwerpers.

"Voor ons is een lasershow een nieuwe en unieke afsluiting", vertelt een woordvoerder aan Looopings. De soundtrack werd in 2018 al gebruikt bij een vuurwerkshow. "Onze fans hebben ons gevraagd of we die muziek terug wilden brengen en daar hebben we gehoor aan gegeven."

Er werd gebruikgemaakt van vijf lasers, zes vuurwerkfonteinen, zes vaste vlammenwerpers, twee bewegende vlammenwerpers en zes confettikanonnen. Vooralsnog zijn er geen plannen om de show later ook te vertonen aan reguliere bezoekers.

Dansers
De Magic Member Night duurde van 19.00 tot 23.00 uur. Toverland had ook gezorgd voor andere extra entertaimentacts, waaronder een dj, dansers, duikers en een levend standbeeld. Daarnaast werd spinning coaster Dwervelwind getransformeerd tot een tropische disco.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be