Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Terugroepactie Toverland: knuffels kunnen onveilig zijn

23-06-2022, 17.09 uur

Toverland is een terugroepactie gestart voor knuffels die dit jaar in het park verkocht zijn. Het gaat om knuffels van Dwervels, de trolachtige figuren uit themagebied Magische Vallei. Ze kunnen "onveilig zijn in gebruik", waarschuwt het Limburgse attractiepark.

"De ogen van de Dwervel-knuffels kunnen loslaten. Bij het inslikken van de kleine onderdelen kan gevaar voor verstikking ontstaan." Daarom zijn de souvenirs per direct uit de Toverland-winkels gehaald.

De terugroepactie betreft roze en blauwe Dwervel-knuffels verkocht tussen 1 maart en 15 juni 2022. Op een kartonnen kaartje aan de knuffels wordt batchnummer 21-TL-20 vermeld. Wie het product al heeft aangeschaft, moet ervoor zorgen dat de knuffel buiten bereik van kinderen blijft.

Aankoopbedrag
Bezoekers kunnen het aankoopbedrag terugkrijgen. Daarvoor nemen ze contact op met het park via info@toverland.nl of 077-4677050. "Deze terugroepactie geldt niet voor Dwervel-knuffels gekocht vóór 1 maart 2022 of met andere batchnummers", benadrukt Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be