Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell blijft vakantiepark uitbreiden: 31 nieuwe energiezuinige Duingalows

05-04-2023, 16.07 uur

Duinrell blijft investeren in nieuwe verblijfsaccommodaties. Het bungalowpark van de Wassenaarse vakantiebestemming is uitgebreid met 31 nieuwe huisjes: 21 Duingalows voor acht personen en tien Duingalows voor vijf personen. Ze zijn vanaf aanstaande vrijdag te boeken. Het gaat om energiezuinige exemplaren.

De vakantiehuisjes zijn namelijk met duurzame materialen gebouwd. Daarnaast hebben ze bewust geen gasaansluiting: er wordt gebruikgemaakt van zonnepanelen en een warmtepomp. Duinrell spreekt over Premium Plus Duingalows. De bungalows voor vijf personen worden gepromoot als Tiny House.

Achttien vakantievilla's voor acht personen zijn neergezet aan de rand van een kampeerveld met de naam Middenveld. Daar waren eerder stacaravans van Eurocamp te vinden. Verderop verschenen nog eens drie Duingalows voor acht personen.

Infraroodsauna
Ze beschikken over een terras met een veranda, een kookeiland, een ruime woonkamer, slaapkamers met televisie, twee badkamers en een infraroodsauna, verspreid over twee verdiepingen.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be