Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland afgehuurd: reguliere bezoekers zondag niet welkom

25-06-2022, 11.36 uur

Reguliere bezoekers en abonnementhouders komen Plopsaland De Panne morgen niet in. Op zondag 26 juni is het Vlaamse attractiepark volledig afgehuurd door de bank KBC. "Enkel mensen die een specifiek ticket voor die dag hebben en gasten die overnachten in het Plopsa Hotel, kunnen het park betreden", waarschuwt Plopsa.

Geïnteresseerden zijn op "alle andere dagen" wel welkom. Wie zondag toch een Plopsa-park in België wil bezoeken, kan terecht in de pretparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo en de waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit.

Op plopsa.be zijn de exacte openingstijden te vinden. In een persbericht wordt ook het overdekte attractiepark Plopsa Station Antwerp genoemd als alternatief, maar dat blijkt niet te kloppen. De trekpleister in treinstation Antwerpen-Centraal is zondag eveneens gesloten in verband met een "privaat evenement".

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be