Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Gratis abonnement op Disney+ bij aankoop van tickets Disneyland Paris

21-06-2022, 22.19 uur

Disneyland Paris geeft abonnementen op streamingdienst Disney+ weg. Wie vanaf vandaag een verblijf in het Disney-resort boekt, kan maandenlang gratis gebruikmaken van de bekende streamingdienst. Ook na aanschaf van een los parkticket of een abonnement is het mogelijk om gratis Disney+ te kijken.

Na het boeken van een Disney-hotel - inclusief tickets voor de parken - krijgen bezoekers minimaal twaalf maanden Disney+ cadeau. Bij aankoop van een los toegangsbewijs van 70 euro of meer - evenementen uitgezonderd - zit voortaan minimaal drie maanden Disney+ inbegrepen.

Iemand die een abonnement koopt of vernieuwt, kan dertig dagen kosteloos gebruikmaken van Disney+. Na het maken van een boeking verstuurt Disney binnen 48 uur een e-mail met een activatielink erin. Daarmee is het mogelijk om het gratis abonnement te activeren op de website van Disney+.

Bestaande gebruikers
De actie geldt voor inwoners van Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Bestaande Disney+-gebruikers komen er echter niet voor in aanmerking.

Voor de abonnementen van drie en twaalf maanden gaat de teller lopen aan het einde van de maand na de boeking. Wie bijvoorbeeld in juni Disney-tickets koopt, kijkt van eind juli tot eind oktober gratis naar Disney+. Gebruikers kunnen hun abonnement op elk moment stopzetten. Als dat niet gebeurt, geldt na de gratis periode het maandtarief van 8,99 euro.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be