Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany verwelkomt illusionist Christian Farla voor show rond Sherlock Holmes

21-06-2022, 11.25 uur

In Movie Park Germany is in de zomermaanden een nieuwe illusieshow te zien. De Nederlandse illusionist Christian Farla treedt van vrijdag 1 juli tot en met zondag 28 augustus dagelijks op in het Duitse pretpark. Hij speelt de hoofdrol in een voorstelling die draait om de beroemde Britse detective Sherlock Holmes.

De productie met de naam Sherlock Holmes - A Game of Mystery vindt plaats in Studio 7, een theaterzaal die de afgelopen jaren niet werd gebruikt. In het verleden waren er shows te zien rond superheldengroep X-Men en vampierjager Van Helsing. De locatie bevindt zich tussen houten achtbaan The Bandit en vrijevaltoren The High Fall.

Het verhaal speelt zich af in het Londen van de negentiende eeuw, waar steeds meer mensen spoorloos verdwijnen. Het is aan Holmes om dat mysterie op te lossen. "De grenzen tussen illusie en werkelijkheid verdwijnen", belooft Movie Park.

Professor Moriarty
Farla trad eerder op in de Efteling, Drievliet, Walibi Holland, Phantasialand, Blackpool Pleasure Beach, Bobbejaanland en Walibi Belgium. Hij wordt in Movie Park vergezeld door Bianca Farla en Dave van der Wal, die de rollen van Irene Adler en Professor Moriarty op zich nemen. Ook Farla's bekende assistentes, de Showgirls of Magic, zijn van de partij.

"Met deze nieuwe, indrukwekkende show rond de beroemdste detective uit de geschiedenis van tv en literatuur kunnen we onze identiteit als filmpark verder benadrukken", zegt algemeen directeur Thorsten Backhaus. De rest van het entertainmentprogramma van Movie Park bestaat deze zomer uit een stuntshow met politiewagens, een waterskishow in themadeel Santa Monica Pier, de muzikale NY Plaza Show, straatentertainment en meet-and-greets.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be