Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium waarschuwt bezoekers voor drukte en sluiting

20-06-2022, 16.38 uur

Walibi Belgium waarschuwt personen die van plan zijn om deze maand naar het pretpark te gaan. Op donderdag 23, vrijdag 24, maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 juni wordt er grote drukte verwacht, zo valt te lezen op de Walibi-website. Dat kan leiden tot pittige wachttijden.

Bovendien is het Belgische attractiepark op zaterdag 25 juni helemaal niet toegankelijk voor het grote publiek. Op die dag wordt het park afgehuurd door een externe partij, meldt een woordvoerster. Alleen klanten van de firma in kwestie zijn welkom.

De voorlichtster raadt geïnteresseerden aan om langs te komen op zondag 26 juni. Walibi Belgium blijft tot begin september zeven dagen per week geopend, benadrukt ze. Zwemparadijs Aqualibi is op 25 juni wel gewoon open.

Hinder
Verder moeten bezoekers de rest van de maand rekening houden met hinder door wegwerkzaamheden op de Boulevard de l'Europe, bij de in- en uitgang van Walibi. "We raden je ten zeerste aan om met het openbaar vervoer te reizen", luidt het advies. Wie toch met de auto komt, kan vanaf de E411 beter afrit 9 gebruiken in plaats van afrit 6.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be