Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: Marvel-gebied langer open dan rest van het park

20-06-2022, 16.54 uur

Marvel Avengers Campus, het nieuwe themagebied van Disneyland Paris, blijft straks langer geopend dan de rest van het park. De publieksopening van het Marvel-gedeelte vindt plaats op woensdag 20 juli. Vanaf dat moment hanteert het Walt Disney Studios Park, waar Avengers Campus ligt, afwijkende openingsuren.

Zo is het park op 20 juli in principe geopend van 09.30 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen echter anderhalf uur langer terecht in Avengers Campus, tot 22.30 uur. Het aangrenzende Disneyland Parks sluit om 23.00 uur. De openingstijden voor de rest van de zomerperiode moeten nog bekendgemaakt worden.

"Avengers Campus blijft langer open dan de rest van het Walt Disney Studios Park zodat je nog langer van de actie kan genieten", wordt vermeld bij de openingskalender op de Disney-site.

Reservering
In het Marvel-gebied staan onder andere twee attracties, twee restaurants en een meet-and-greet-locatie. Disney-medewerkers kunnen de toevoegingen begin juli al ontdekken. Abonnementhouders zijn tussen zaterdag 16 en dinsdag 19 juli welkom, op vertoon van een reservering. In het weekend van 9 en 10 juli zijn er presentaties voor journalisten en fansites.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be