Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling neemt Coca-Cola Freestyle-automaten in gebruik

20-06-2022, 18.41 uur

Wie een dagje naar de Efteling gaat, kan vanaf nu kiezen uit meer dan honderd verschillende frisdranksmaken. Het Kaatsheuvelse attractiepark heeft vandaag zes Coca-Cola Freestyle-machines in gebruik genomen. Ze staan in drie horecagelegenheden: Het Witte Paard in Marerijk, Frau Boltes Küche in Anderrijk en De Hongerige Machinist in Ruigrijk.

De automaten werden aangekleed in de stijl van de horecalocatie, onder de noemer D'n Dorstlesser. Bezoekers van dierentuin Wildlands in Emmen kwamen de frisdrankmachines in 2020 al tegen. De Efteling is het tweede pretpark in Nederland met het concept. In Attractiepark Slagharen werden de automaten vorige week in gebruik genomen.

Coca-Cola Freestyle biedt zeven basismerken aan: Coca-Cola, Fanta, BonAqua, Mezzo Mix, Aquarius en Sprite. Daar kunnen smaakjes als kers, limoen, citroen, limoen, sinaasappel, druif, perzik, framboos, aardbei en vanille aan toegevoegd worden. Een deel van de opties is beschikbaar zonder suiker, zonder koolzuur en zonder cafeïne.

Opwaarderen
Met behulp van een speciale Freestyle-app is het ook mogelijk om meerdere smaakcombinaties samen te voegen tot één nieuwe smaak. De Efteling verkoopt grote bekers voor 9,50 euro per stuk. Die kunnen in eerste instantie twee keer gebruikt worden. Daarna kost opnieuw opwaarderen 2,75 euro per tapbeurt.

Als er twee bekers tegelijk worden gekocht, geeft de Efteling per beker 50 eurocent korting. Bij drie of meer bekers is dat 1 euro. Abonnementhouders betalen op vertoon van hun pasje altijd 8,50 euro. Opvallende klapborden bij de verschillende horecagelegenheden wijzen voorbijgangers op het nieuwe concept. Er zijn ook bekers verkrijgbaar bij een mobiel verkooppunt.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be