Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dierenpark Taman Indonesia

Vaderdag in de dierentuin: gratis toegang als vaders een rok dragen

19-06-2022, 19.24 uur

Een dierentuin in Overijssel heeft vaders gratis toegang gegeven ter gelegenheid van Vaderdag, maar wel onder een belangrijke voorwaarde. Alle mannen met één of meerdere kinderen mochten vandaag gratis naar binnen bij dierenpark Taman Indonesia als ze een rok droegen.

Het ging daarbij niet zomaar om een rok, maar om een zogeheten sarong. Dat Indonesische kledingstuk moesten de heren het volledige bezoek aan houden. "De traditionele sarong kan gewikkeld worden om benen, wat luchtig en gemakkelijk te dragen is", liet het park weten.

Met de actie kon een vader 9,50 euro besparen: de entreeprijs die het kleinschalige dierenpark hanteert voor volwassenen. Taman Indonesia, gelegen in het dorpje Kallenkote, huisvest onder meer otters, tijgerkatten, viskatten, beermarters, muntjaks, wallaby's, eekhoorns, stekelvarkens en diverse vogelsoorten.

Meer Dierenpark Taman Indonesia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be