Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-bezoekers redden baby-eendjes van dak

19-06-2022, 17.34 uurBeeld: @Mitch20713925

Een groep Efteling-bezoekers heeft vanmiddag geholpen om baby-eendjes te herenigen met hun moeder. De eendjes bleken terechtgekomen te zijn op een overkapping achter het Spookslot, naast horecapunt De Witte Walvis. Het bleek voor de jonge dieren onmogelijk om naar beneden te springen.

Bezoekers van het attractiepark besloten de eendjes niet aan hun lot over te laten. Samen met een Efteling-medewerkster schoten ze de dieren te hulp. Met behulp van een omgekeerde paraplu en een pet lukte het om de eendjes weer veilig op de grond te krijgen.

Een video van de hartverwarmende reddingsactie verscheen op YouTube. Toen het zesde en laatste eendje uit de benarde positie was bevrijd, klonk een bescheiden applausje. Uiteindelijk waggelden alle zes de eendjes en hun moeder vrolijk verder, alsof er niets was gebeurd.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be