Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Rollercoaster Run in Walibi Holland uitverkocht: ruim driehonderd deelnemers

21-06-2022, 17.03 uur

De Rollercoaster Run in Walibi Holland zit helemaal vol. 332 sportievelingen hebben zich aangemeld voor het hardloopevenement in het pretpark, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dat is een record: bij twee eerdere edities in 2018 en 2019 bleef de teller steken op zo'n 250 hardlopers.

De deelnemers rennen op zaterdag 9 juli enkele kilometers door het park. Tussendoor mogen ze een ritje maken in drie attracties. Bij de Friends Run van 5 kilometer zijn dat Untamed, Goliath en Xpress: Platform 13. De Family Run van 2 kilometer gaat langs Crazy River, Drako en Untamed.

Het is de bedoeling dat er met behulp van donaties zo veel mogelijk geld ingezameld wordt voor Fight Cancer. "Hoewel de inschrijving is gesloten, is het natuurlijk nog wel mogelijk om geld te doneren", vertelt een woordvoerster. "Daarnaast kunnen mensen zich nog aanmelden om de hardlopers op 9 juli te komen aanmoedigen in het park." De vorige editie was goed voor ruim 56.000 euro.

Openingstijd
In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de Rollercoaster Run nu tijdens openingstijd van het pretpark plaats, van 09.00 tot 13.00 uur. Attracties en delen van van het park zullen dus tijdelijk afgesloten moeten worden voor andere bezoekers. Walibi is voor het grote publiek geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be