Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn brengt eigen pin uit

16-06-2022, 21.33 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft nu ook een eigen pin. In de grote souvenirwinkel van het Overijsselse attractiepark is sinds kort een pin verkrijgbaar in de vorm van het logo van Avonturenpark Hellendoorn. Het aandenken kost 4,95 euro per stuk.

Pins zijn gewilde verzamelobjecten onder pretparkfans. "Het is voor zover bekend de eerste officiële pin die Avonturenpark Hellendoorn heeft laten maken", vertelt een woordvoerder. De grote winkel van Hellendoorn bevindt zich bij de in- en uitgang van het park, naast de kassa's.

Het beeldmerk van het park bestaat uit mascotte Baba Boemba onder de looping van achtbaan Balagos, met aan weerszijden boomstambaan Wild Waterval en slingerende schijf Het DrakenNest. De pin wordt geleverd op een kaartje met een bootje van wildwaterbaan Sungai Kalimantan.

Oplage
Volgens de voorlichter is sprake van een gelimiteerde oplage: er zijn vijfhonderd exemplaren gemaakt. Wie de pin op de kop wil tikken, zal langs moeten komen in Hellendoorn. Het product wordt niet online verkocht.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be