Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: rookontwikkeling bij Piraña in de Efteling

15-06-2022, 17.52 uurBeeld: J.M. Harmsen

Bij wildwaterbaan Piraña in de Efteling was vanmiddag sprake van rookontwikkeling. Passanten zagen hoe het plotseling begon te roken bij het wandelpad naast de voormalige Kanovijver, tussen het Piraña-plein en houten achtbaan Joris en de Draak.

Even werd gevreesd voor een brand. "Een extern bedrijf was bezig met onderhoudswerkzaamheden aan een apparaat", vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Daar is het gaan smeulen."

Uiteindelijk waren er geen echte vlammen en kon de attractie operationeel blijven. De brandweer hoefde niet langs te komen: het probleem werd ter plaatse opgelost door medewerkers.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be