Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Kleuter gewond in attractie Toverland: traumahelikopter opgeroepen

14-06-2022, 17.34 uurBeeld: Keistadnieuws, @toverlandfans

Bij een ongeluk met een attractie in Toverland is vanmiddag een 5-jarige jongen gewond geraakt. Het kind stapte uit de bootjesdraaimolen Tolly Molly toen de waterattractie nog in werking was. Daardoor liep de kleuter verwondingen op.

Een personeelslid van het Limburgse pretpark activeerde vervolgens de noodstop, waardoor de molen tot stilstand kwam. "Onze medewerker heeft hierna het kind in veiligheid gebracht en de hulpdiensten ingeschakeld", vertelt een woordvoerder van Toverland aan Looopings.

Rond 15.30 uur werd een traumahelikopter opgeroepen. Die landde op een parkeerplaats even verderop. Ook een politiewagen en twee ambulances kwamen ter plaatse. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Gesloten
"Over de huidige toestand kunnen wij geen uitspraken doen, maar we hopen dat het slachtoffer het naar omstandigheden goed maakt", laat de voorlichter weten. Tolly Molly, onderdeel van het themagebied Magische Vallei, blijft in ieder geval de rest van de dag gesloten.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be