Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Bellewaerde stuurt dronken bezoekers het park uit: politie ingeschakeld

17-06-2022, 21.59 uur

Twee beschonken bezoekers hebben afgelopen weekend voor commotie gezorgd in Bellewaerde Park. Het tweetal viel zondag andere bezoekers van het Vlaamse attractiepark lastig. Toen beveiligers zich met de herrieschoppers begonnen te bemoeien, escaleerde de situatie.

Een woordvoerster van Bellewaerde spreekt tegenover Looopings over "een dronken koppel". "Zij waren grof tegenover andere bezoekers in de wachtrijen van de attracties." Beveiligingspersoneel werd ingeschakeld om de twee "op een veilige manier" uit het pretpark te verwijderen.

"Tijdens deze begeleiding werd het koppel echter agressief tegenover onze securitymedewerkers", legt de voorlichtster uit. Volgens een ooggetuige ging één van de twee amokmakers, een vrouw, daarbij volledig over de rooie. Op de parkeerplaats sloeg ze een bewaker hard in het gezicht.

Politie
Zijn vrouwelijke collega moest de agressieve bezoeker tot bedaren brengen. Uiteindelijk is ook de politie ingeschakeld. Agenten hebben de situatie verder afgehandeld, aldus de woordvoerster. Er is voor zover bekend uiteindelijk geen aangifte gedaan.

Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be