Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert wachtlijst voor uitverkochte dagen

13-06-2022, 22.04 uur

Hoewel de coronamaatregelen zijn opgeheven, hanteert Disneyland Paris nog altijd een gelimiteerde capaciteit voor de Disney-parken. Abonnementhouders moeten een bezoekdag vooraf online reserveren, maar veel dagen zijn ruim op voorhand al niet meer beschikbaar. Om die reden introduceert Disneyland nu een digitale wachtlijst.

Op een kalender is te zien welke dagen nog te reserveren zijn en welke niet. Momenteel is de maand juli bijvoorbeeld al bijna helemaal volgeboekt: reserveren voor het weekend van 2 en 3 juli en de periode van zaterdag 9 tot en met zondag 24 juli is niet mogelijk. Voortaan kunnen abonnees zich wel aanmelden voor de eerder genoemde wachtlijst.

Als een volgeboekte datum beschikbaar wordt, bijvoorbeeld omdat andere abonnementhouders hun bezoek hebben geannuleerd, wordt de gewenste reservering alsnog automatisch doorgevoerd. Disney stuurt vervolgens een bevestiging per mail. In het online reserveringssysteem is een nieuw kopje toegevoegd met "verzoeken voor wachtlijst".

Betalen
Abonnementhouders van Disneyland Paris betalen tegenwoordig 499 euro voor 365 dagen toegang. In de praktijk gaat het dus lang niet om een volledig jaar, omdat abonnees maar net het geluk moeten hebben dat gewenste data nog gereserveerd kunnen worden. Er geldt bovendien een limiet van maximaal drie gelijktijdige reserveringen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be