Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland: jaarlijkse zoektocht naar scare actors voor Halloween is weer gestart

13-06-2022, 21.46 uurBeeld: PromenadeFotos

Toverland doet een oproep aan iedereen die het leuk vindt om anderen de stuipen op het lijf te jagen. Het Limburgse attractiepark zoekt vanaf vandaag weer scare actors voor de Halloween Nights in oktober en november. Er wordt opnieuw gezocht naar ruim honderd acteurs, net als vorig jaar.

Hoe het halloweenseizoen van Toverland er in 2022 uit komt te zien, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat er dit jaar opnieuw twaalf Halloween Nights op de kalender staan. In 2021 presenteerde het park drie spookhuizen, twee walkthroughs en vijf scare zones.

Men spreekt in een persbericht over "een waar paradijs voor echte griezels". Entertainmentmanager Luke Verhoeven waarschuwt dat de baan niet voor iedereen weggelegd is. "Je moet natuurlijk wel overtuigend in de huid kunnen kruipen van één van onze angstaanjagende karakters." Ervaring is echter niet nodig: iedereen mag auditie komen doen.

Generale repetitie
Aanmelden kan via de website van Toverland. Er zijn auditiedagen ingepland op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 september. De twaalf Halloween Nights vinden plaats tussen zaterdag 8 oktober en zaterdag 5 november. Op donderdag 6 oktober is er nog een generale repetitie.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be