Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verwelkomt bezoekers met regenboogkleuren voor Pride Month

09-06-2022, 10.17 uur

Bij de entree van Disneyland Paris is een subtiele verwijzing naar Pride Month te vinden. Het bekende bloembed in de vorm van Mickey Mouse heeft een nieuw uiterlijk gekregen vanwege de lgbt+-themamaand. Bezoekers worden deze maand verwelkomd met regenboogkleuren.

Het iconische bloemperk bevindt zich pal voor het Disneyland Hotel, dat fungeert als de ingang van het Disneyland Park. "Juni is de maand waarin de internationale lgbt+-gemeenschappen en hun bondgenoten samenkomen om diversiteit en inclusiviteit te vieren", schrijft Disneyland-directrice Natacha Rafalski op LinkedIn.

"Hier in Disneyland Paris staat ons een spannende maand vol met verrassingen te wachten." Het bloembed is één van de manieren om de nadruk te leggen op emancipatie en acceptatie, aldus Rafalski. "Ik presenteer graag ons befaamde bloembed in Fantasia Gardens, dat voor de gelegenheid een speciale transformatie heeft ondergaan dankzij onze fantastische natuur- en milieuteams."

Mika
Aanstaande zaterdag vindt in het Walt Disney Studios Park de tweede editie van Disneyland Paris Pride plaats, een feestavond voor de lgbt+-gemeenschap. Zanger Mika en zangeres Becky Hill treden op. Verder kunnen bezoekers onder meer kijken naar Disney's Colorful Pride Parade, met Disney-figuren in regenboogoutfits. Het evenement duurt van 20.00 tot 02.00 uur.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be