Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe show Aquanura nu al uitgelekt

14-08-2013, 02.47 uur

Daar hoeven we dus ook niet meer voor naar de Efteling. De nieuwe versie van waterspektakel Aquanura staat in zijn geheel op internet. Met dank aan een paar hardcore fans, die vannacht bewapend met camera en statief achter de hekken bivakkeerden, kunnen we de hele show bekijken op YouTube.

Weliswaar met een rijtje bomen ervoor, maar met een beetje fantasie kom je een heel eind. De nieuwe show ragt er in iets meer dan twaalf minuten de muziek doorheen van Fata Morgana, de Gondoletta, Monsieur Cannibale, De Vliegende Hollander, Droomvlucht, de Rode Schoentjes, Joris en de Draak en weer De Vliegende Hollander.

Naast meer vuur- en lichteffecten kunnen we waarschijnlijk vooral rekenen op meer klagende buurtbewoners, want Aquanura 2 maakt zo mogelijk nog meer lawaai dan zijn voorganger. Kaatsheuvel kan nog even rustig slapen: de officiële première laat nog maanden op zich wachten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be