Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjesbos Valkenburg

Evenbeeld van Marvel-superheld Iron Man komt naar Limburgs pretpark

24-06-2022, 14.28 uur

Wie Iron Man in levenden lijve wil ontmoeten, hoeft niet te wachten op de opening van het nieuwe Marvel-themagebied in Disneyland Paris. Een evenbeeld van de Marvel-superheld is komend weekend al te gast in Sprookjesbos Valkenburg. Daar kunnen bezoekers op de foto met een personage dat lijkt op de bekende Avenger.

Het Limburgse pretpark spreekt zelf officieel niet over Iron Man, maar over IronMark. Volgens leverancier Line-up Events wijkt het pak, gemaakt door entertainmentbedrijf Feestprinses, op verschillende punten af van het origineel van Marvel. Zo is de alternatieve Iron Man kleiner en draagt hij andere schoenen.

Om die reden zou het geen probleem zijn om het karakter op deze manier in te zetten in een kleinschalig Nederlands attractiepark. Jonge bezoekers zullen de verschillen uiteraard niet opmerken: zij staan voor hun gevoel straks oog in oog met de echte Iron Man. De meet-and-greet op zaterdag 25 juni is inbegrepen bij de entreeprijs.

Meer Sprookjesbos Valkenburg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be