Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Deze artiesten staan in juli en augustus op het podium in Walibi Holland

22-06-2022, 15.05 uur

In Walibi Holland zijn deze zomer op zes dagen bekende artiesten te zien. Na twee entertainmentloze coronajaren staat zomerfestival Lekkergaan dit jaar weer in het teken van muzikale optredens. Zo komen Emma Heesters, Donnie en Broederliefde langs. Verder wordt elke Lekkergaan-avond afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Lekkergaan vindt plaats op zes woensdagen in juli en augustus. Op 20 juli wordt het evenement afgetrapt door Bram Krikke, samen met influencers Stefan de Vries en Sean Demmers. Zangeres Emma Heesters komt op 27 juli naar Walibi, gevolgd door rapper Donnie, de artiestennaam van Donald Scloszkie, op 3 augustus.

Op 10 augustus staat Mehdi Chafi, beter bekend als rapper Sjaak, op het hoofdpodium bij reuzenrad La Grande Roue. De vijfkoppige hiphopgroep Broederliefde is op 17 augustus van de partij. Tijdens de laatste Lekkergaan-avond op 24 augustus verzorgen Giel de Winter en Stefan Jurriens van StukTV een dj-act.

Avondkaarten
Walibi blijft op de zes dagen extra lang geopend, van 10.00 tot 23.00 uur. De attracties zijn gewoon operationeel. Voor het evenement hoeft niet bijbetaald te worden: reguliere tickets en abonnementen zijn geldig. Ook worden online speciale avondkaarten verkocht voor 19 euro, geldig vanaf 16.30 uur. De rest van het hoogseizoen is Walibi dagelijks open tot 20.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be