Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium viert Pride Month met nieuwe souvenirs

08-06-2022, 11.50 uurBeeld: @WalibiReport

Walibi Belgium staat stil bij Pride Month, de themamaand rond de emancipatie en acceptatie van de lgbt+-gemeenschap. In de grote souvenirwinkel van het Belgische pretpark zijn speciale Pride-souvenirs verschenen, met de kenmerkende regenboogkleuren. Zo kost een zwarte trui met het Walibi-logo in een regenboogpatroon 39,90 euro.

Voor een wit shirt met gekleurde met het Walibi-logo, opgedeeld in gekleurde regenboogvlakken, moet 17,90 euro afgerekend worden. Daarnaast zijn er witte mokken te koop met de tekst "love by Walibi" voor 7 euro. Zwarte mokken met een regenboogprint en het Walibi-logo als silhouet kosten 7,90 euro. Daaronder prijkt de tekst "you are all welcome".

Verder worden er onder meer nieuwe Pride-magneten en roze multicolor-pennen verkocht, voor respectievelijk 5,90 euro en 4,90 euro. Het Pride-hoekje van Walibi bevindt zich in de WAB Shop, de grote winkel bij de entree van het attractiepark.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be