Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen introduceert nieuw soort snackluikjes

19-09-2022, 14.23 uur

Attractiepark Slagharen heeft een oude automatiek vervangen door moderne snackluikjes. Het Overijsselse pretpark bestelde bij leverancier Eyemation een nieuw soort loketautomaat, met verschillende eigentijdse functies.

De automatiek van het type Loket 4.0 wordt sinds kort gebruikt bij Boston Grill, de snackbar in de Main Street van Slagharen. Bijzonder is dat de luikjes na het afrekenen vanzelf opengaan en weer sluiten. Het systeem houdt zelf bij hoelang snacks in de automaat liggen.

Op die manier zorgt de automaat er zelf voor dat gerechten niet te lang onaangeroerd blijven. Knoppen geven de mogelijkheid om één of twee snacks tegelijk te bestellen. Betalen kan contactloos. Slagharen kan de afbeeldingen op de led-schermen boven de luikjes indien nodig à la minute aanpassen.

Voorraadbeheer
De snackwand is bovendien direct gekoppeld aan de financiële administratie en het voorraadbeheer, zodat voor het management in één oog opslag duidelijk is hoe vaak producten verkocht worden. Verder maakt Loket 4.0 gebruik van digitale temperatuurregistratie en een energiebesparingsmodus.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be