Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe souvenirlijn Disneyland Paris staat in het teken van openingsjaar 1992

07-06-2022, 13.27 uurBeeld: @InsideDlpCastle, @ED92Magic, @DLPReport

Disneyland Paris doet een stap terug in de tijd met een nieuwe souvenirlijn. In de Disney-parken zijn vanaf vandaag souvenirs verkrijgbaar die in het teken staan van openingsjaar 1992. Op shirts, truien, sleutelhangers, hoedjes, glazen, vingerhoedjes en Mickey-oortjes prijkt het oude logo van Euro Disney, zoals het resort destijds heette.

De felgekleurde collectie - met de kleuren rood, geel en blauw - kreeg de naam Remix. Disney omschrijft de stijl zelf als "een terugblik met een moderne twist". Op dit moment zijn de producten verkrijgbaar in New Century Notions Flora's Unique Boutique in het Disneyland Park en Disney Fashion in Disney Village.

Een oversized sweater kost 65 euro, een hoedje 25 euro. Voor de Mickey-oortjes moet 23 euro neergeteld worden. De sleutelhanger wordt voor 6 euro verkocht, het vingerhoedje voor 5 euro. Wie een T-shirt mee naar huis wil nemen, is 26 euro kwijt. Verder werd er een speciaal sieraad van het merk Pandora uitgebracht voor 69 euro. Binnenkort volgen meer Euro Disney-items, waaronder tassen en vlaggetjes.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be