Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland laat bezoekers Fanta-smaken raden

03-06-2022, 22.26 uurBeeld: ThrillsTastic

Bezoekers van Walibi Holland krijgen dit weekend de opdracht om nieuwe Fanta-smaken te ontrafelen. Het frisdrankmerk heeft onder de noemer #WhatTheFanta drie nieuwe smaakcombinaties gelanceerd. Het is aan het publiek om erachter te komen om welke smaken het gaat.

Om de zoektocht iets makkelijker te maken, zijn in Walibi Holland hints te vinden. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni komen bezoekers op vijf plekken in het attractiepark een Fanta-punt tegen. Daar kunnen ze achtereenvolgens voelen, ruiken, horen, zien en proeven.

Bij hangende achtbaan Condor valt een fruitschil te voelen. Op het ronde plein achter restaurant Haciënda is een fruitige geur te ruiken. Voor boomerang coaster Speed of Sound wordt muziek gedraaid waar een hint in werd verwerkt.

Vergrootglas
In themagebied Wilderness, bij de ingang van Merlin's Magic Castle, verschijnt een boodschap met behulp van een vergrootglas. Tot slot is het mogelijk om de nieuwe geheime smaken van de suikerloze frisdrank te proeven bij een kraampje bij waterbaan Crazy River.

De raad-de-smaak-campagne begon eind april. In juli volgen de verlossende antwoorden. De ingrediënten die op de #WhatTheFanta-blikjes worden vermeld, helpen speurneuzen in ieder geval niet verder: die bevatten geen informatie over de daadwerkelijke smaak, zo laat Fanta weten.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be