Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn verkoopt binnenkort geen abonnementen meer

02-06-2022, 14.12 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft besloten om te stoppen met de verkoop van abonnementen. Om te voorkomen dat het komende zomer te druk wordt in het Overijsselse pretpark, is het vanaf maandag 6 juni niet meer mogelijk om een jaarkaart te bestellen. Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings na berichtgeving op social media.

"Wegens grote belangstelling zijn onze seizoenpassen bijna uitverkocht", luidt de boodschap. "Om de laatste belangstellenden een kans te geven, is het op het park en online tot en met maandag 6 juni nog mogelijk om een seizoenspas aan te schaffen."

Het attractiepark verwelkomde dit jaar "een grote groep nieuwe abonnementhouders", aldus de voorlichter. De beslissing zou genomen zijn "vanwege crowdmanagement-redenen". In het najaar start de verkoop van jaarkaarten voor seizoen 2023.

Beperkingen
Het huidige seizoen loopt nog tot en met zondag 30 oktober. Na twee coronajaren is Avonturenpark Hellendoorn dit jaar voor het eerst geopend zonder beperkingen. Binnen afzienbare tijd wordt de nieuwe spinning coaster RidderStrijd in gebruik genomen. De exacte openingsdatum is nog niet bekendgemaakt.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be