Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto: scholier klimt bovenop wagon van Stoomtrein in de Efteling

01-06-2022, 14.05 uur

Voor sommige Efteling-bezoekers is de Stoomtrein kennelijk geen transportmiddel, maar een speelobject. Een baldadige scholier besloot afgelopen maandag bovenop een treinwagon te klimmen. Dat is te zien op een foto die een omstander maakte.

De puber zat plotseling bovenop de laatste wagon van de nostalgische trein. Daar ging hij vervolgens doodleuk liggen. Medewerkers spraken de knul aan, waarop de jongen verbaasd reageerde, alsof hij niet begreep wat hij fout deed.

"Uiteindelijk werd het gezelschap uit de attractie gezet, wat nog minstens vijf minuten aan zeuren kostte voordat de bezoekers daadwerkelijk opstonden", vertelt de ooggetuige.

St. Nicolaasplaets
De Stoomtrein is in gebruik sinds 1969. Er zijn twee stations waar bezoekers in en uit kunnen stappen: in parkdeel Marerijk op de St. Nicolaasplaets en in parkdeel Ruigrijk bij horecacomplex Station de Oost. Dit voorval vond plaats in Marerijk.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be