Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Erehaag, gratis fotoboekjes en nieuwe pinset op zeventigste verjaardag Efteling

31-05-2022, 13.13 uurBeeld: Eftelwesley, Pieter Eisenga, @corindakools

De Efteling heeft bezoekers vanochtend op feestelijke wijze verwelkomd. Vanwege de zeventigste verjaardag van het attractiepark werden gasten bij de ingang ontvangen met een blauwe loper, confetti, ballonnen en een erehaag van klappende medewerkers.

Bovendien ontvingen de eerste zeventig gezelschappen een verrassing. Voor hen lag een envelop klaar met onder meer een vip-kaartje om een wachtrij over te slaan en een waardebon voor een gratis taartje.

Verder wordt in het park vanaf vandaag een dubbele jubileumpin verkocht, bestaand uit het jubileumlogo met een opengeslagen boek en een silhouet van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Hetzelfde ontwerp verscheen eerder al als sleutelhanger. De nieuwe pinset kost 10 euro. Fans hoeven niet bang te zijn dat het jubileumsouvenir snel uitverkocht raakt, want de Efteling koos bij hoge uitzondering voor een grote oplage.

Gratis
Verder ontvangen bezoekers vandaag bij elke aankoop in een souvenirwinkel, snoepwinkel of fotopunt een gratis fotoboekje ter waarde van 4 euro, zolang de voorraad strekt. Op die manier probeert de Efteling een oude voorraad boekjes weg te werken voordat een nieuw exemplaar in de verkoop komt.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be