Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland geeft binnenkort weer rondleidingen achter de schermen

14-06-2022, 16.58 uur

Bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen binnenkort weer tegen betaling achter de schermen kijken. Het Vlaamse attractiepark herintroduceert de Plopsa Backstage Pass. Eén keer per maand vindt op zaterdag een exclusieve rondleiding plaats. Deelnemers komen dan op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Het initiatief stamt uit 2014. De afgelopen jaren konden echter geen rondleidingen gegeven worden vanwege de coronacrisis. Nu wordt de Backstage Pass voor het eerst in lange tijd weer verkocht. De eerstvolgende tours vinden plaats op zaterdag 25 juni, zaterdag 23 juli en zaterdag 27 augustus, steeds om 16.00 uur.

Een kaartje kost 15 euro voor dagbezoekers - bovenop de reguliere entreeprijs - en 7,50 euro voor Plopsa-abonnees. Tickets zijn online verkrijgbaar, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De eerste datum is bijvoorbeeld al uitverkocht.

Waterpark
Plopsa-fans zien tijdens een ongeveer anderhalf uur durende rondleiding niet alleen delen van het attractiepark: ook het Proximus Theater, waterpark Plopsaqua en het Plopsa Hotel zijn onderdeel van de tours.

Verder krijgen deelnemers de kantoren en personeelsruimtes van Plopsaland te zien, inclusief de plek waar de mascottepakken van de entertainmentafdeling worden opgeslagen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be