Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Meneer Spaghetti uit Samson & Gert treedt op in Bobbejaanland

01-07-2022, 17.29 uur

Meneer Spaghetti uit Samson & Gert heeft Plopsaland voor één keer verruild voor de concurrent. Acteur Koen Crucke (70), bekend van de Studio 100-serie, trad vandaag op tijdens een speciaal muziekfestival in Bobbejaanland. Het driedaagse evenement, ter gelegenheid van het einde van de examenperiode, wordt School's Out genoemd.

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli zijn er verschillende dj's te gast in het Vlaamse pretpark. Vandaag stond Discobar Joossens op het programma, een dj-duo bestaand uit broers Michaël en Laurence Joossens. Ze kregen gezelschap van Samson-acteur Crucke, die zichzelf voor de gelegenheid MC Spaghetti noemt.

De act wordt gekenmerkt door "Samson en Gert-classics die jong en oud meezingen", valt te lezen op de site van de artiesten. In Bobbejaanland was vanmiddag onder meer de Samsonrock te horen, het lijflied van Samson & Gert. Tijdens School's Out zijn verder Karakals, Livado, Voltrack, Daniël Busser, Michael Amani en De Bromeo's aanwezig.

Vervolg
Koen Crucke speelde in Samson & Gert de rol van kapper en operazanger Alberto Vermicelli. Gert Verhulst besloot onlangs te stoppen met de act, waarna zijn dochter Marie Verhulst het stokje overnam. Meneer Spaghetti, zoals het personage steevast wordt genoemd door pratende hond Samson, keerde terug in het vervolg Samson & Marie.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be