Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Cabaretier Guido Weijers geeft optreden in overdekte jungle Wildlands

29-05-2022, 23.02 uur

Guido Weijers geeft komende zomer een optreden op een ongebruikelijke plek: in de overdekte jungle van Wildlands Adventure Zoo Emmen. De bekende cabaretier staat op zaterdagavond 6 augustus na sluitingstijd in de Jungle Arena van de tropische kas Rimbula, onderdeel van themagebied Jungola.

Daar worden normaal gesproken familievoorstellingen opgevoerd. Voor één keer is Weijers er te gast voor zijn Hot Comedy Night. Komende zomer toert hij met die voorstelling langs verschillende openluchttheaters in Nederland. In Wildlands zijn toeschouwers in ieder geval verzekerd van goed weer: het wordt 's zomers 27 graden in de kas.

Wildlands belooft "een zomeravond vol humor op een unieke locatie". "Hij deelt bizarre gedachten, bekijkt de wereld op zijn positieve manier en laat zichzelf zien in de meest hilarische vorm", luidt de beschrijving. Tickets voor de stand-upshow zijn te bestellen via de website van het Atlas Theater, het grote theater gelegen bij het Drentse dierenpark.

Olifanten
Rimbula staat in het boek Guinness World Records 2022 als "het grootste overdekte regenwoud in een dierentuin". De in 2016 geopende jungle heeft een oppervlakte van 16.764 vierkante meter. Er leven tientallen diersoorten, waaronder slingerapen, vleerhonden, ringstaartmaki's en Aziatische olifanten.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be