Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-bezoekers negeren massaal gesloten poort

29-05-2022, 12.42 uurBeeld: @IcebearIcecold

Sommige bezoekers van de Efteling laten zich zelfs niet tegenhouden door een dichte poort. Dat bleek vanochtend bij de opening van het attractiepark. Rond 10.00 uur worden de poorten op de Pardoes Promenade geopend, zodat bezoekers de rest van het park kunnen betreden.

Een grote groep wilde daar vandaag niet op wachten. Op videobeelden, gepubliceerd op Twitter, is te zien hoe tientallen ongemanierde Efteling-gasten via opzij geschoven hekken het spoor van de Stoomtrein op lopen.

Via die verboden route, waar elk moment de trein voorbij kan komen, wandelen ze doodleuk richting Fata Morgana. Door een gat in een heg komen ze uit op het nog afgesloten wandelpad. Slechts een handjevol geduldige personen blijft braaf wachten bij de nog gesloten poort.

Medewerkers
De Efteling zal op zoek moeten naar een oplossing voor de ongewenste situatie, bijvoorbeeld door nog meer hekken neer te zetten of door medewerkers 's ochtends een oogje in het zeil te laten houden. Personeelsleden waren vanochtend nergens te bekennen.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be