Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjesbos Valkenburg

Directie Sprookjesbos reageert op ongeluk met attractie

28-05-2022, 09.18 uurBeeld: @Winnie56953340

De directie van het Limburgse pretpark Sprookjesbos Valkenburg heeft voor het eerst gereageerd op het ongeluk van vrijdagmiddag. Drie personen raakten gewond toen een bakje van ballonnenmolen naar beneden viel. In een verklaring, die onder meer gepubliceerd werd op social media, valt te lezen dat het management meeleeft met de slachtoffers.

"Directie en personeel zijn ontdaan over het voorval en we betreuren ten zeerste dat dit heeft kunnen gebeuren. Onze gedachten gaan nu in de eerste plaats uit naar de slachtoffers en familie van de betrokkenen." Over de ernst van de verwondingen wordt niets vermeld. "Voor zover bekend zijn de slachtoffers stabiel."

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. "Er is direct technisch onderzoek gestart naar de precieze oorzaak van het incident door de bevoegde instanties." Ook Sprookjesbos zelf voert een onderzoek uit. "Momenteel zijn wij in afwachting van de uitkomst van deze onderzoeken." Het park belooft weer te communiceren zodra er meer informatie beschikbaar is.

Sonic
Uiteraard gaat ballonnencarrousel Calidius tot nader order niet open. Sprookjesbos zelf is vandaag wel gewoon toegankelijk voor publiek. Er vindt een evenement plaats met film- en gamepersonage Sonic the Hedgehog. Bezoekers kunnen met hem op de foto.

Meer Sprookjesbos Valkenburg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be