Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland maakt volledige line-up van YouTube-dag bekend

01-06-2022, 15.22 uur

Toverland heeft bekendgemaakt wie er allemaal aanwezig zullen zijn tijdens een speciale YouTube-dag op zondag 12 juni. Afgelopen maand werd al duidelijk dat Rutger Vink, Thomas van Grinsven en leden van het kanaal Bankzitters langs zouden komen. Nu zijn meer online bekendheden aan het lijstje toegevoegd.

Zo is ook vlogfamilie Latooy te gast, volgens Toverland "het bekendste gezin van Nederland". Giovanni Latooy, zijn vriendin Jade Anna van Vliet, zijn zus Melanie Latooy en hun ouders Marcel en Louise Latooy beantwoorden vragen van fans. Zangeres Stefania Liberakakis, die in 2021 namens Griekenland meedeed aan het Eurovisie Songfestival, neemt met Stan Laarhoven de presentatie op zich.

Daarnaast is er aandacht voor bekende TikTok-gebruikers. Toverland nodigde Sam Kroon, Esmee van Oostende - beter bekend als Esmee Joanna - en Dario de Vries uit. Kroon werd in korte tijd beroemd dankzij een lollig filmpje met de uitspraak "hé Marco, hai, prima". In entreegebied Port Laguna wordt een groot podium neergezet. Er staan geen meet-and-greets op het programma.

Attracties
YoutubersxToverland, zoals de themadag heet, vindt voor de tweede keer plaats. Het Limburgse attractiepark spreekt over een "indrukwekkend evenement". Er hoeven geen speciale tickets voor gekocht te worden. Toverland is open van 10.00 tot 18.00 uur. De attracties zijn gewoon operationeel.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be