Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Video: vader gaat door het lint tijdens ruzie in Plopsaland

27-05-2022, 21.23 uur

Een woedende vader is afgelopen donderdag door het lint gegaan in Plopsaland De Panne. Tijdens een bezoek aan het Vlaamse familiepark kreeg hij het aan de stok met een andere vader. Daarbij liepen de emoties hoog op, zo blijkt uit videobeelden van een omstander.

De ruzie ontstond bij de #LikeMe Coaster, die donderdag officieel geopend werd. Volgens een ooggetuige ging het conflict over de vraag wiens kinderen voorin de achtbaantrein mochten zitten. Na een woordenwisseling troffen de vaders elkaar bij de uitgang van de attractie, waar een hoop werd gevloekt en geschreeuwd.

Een toegesnelde Plopsa-beveiliger moest de gemoederen sussen. Er werd onder meer gescholden met "pedo". Daar was de medewerker niet van gediend. Het verontwaardigde personeelslid dreigde de politie erbij te halen. Uiteindelijk bleek dat niet nodig. Na een tijdje droop de boze man af.

Botsen
"Waar veel volk bij elkaar is, botsen mensen weleens", reageert een woordvoerder van Plopsaland in gesprek met Looopings. Hij spreekt over een "korte discussie". De voorlichter benadrukt dat de rust na tussenkomst van de steward snel is teruggekeerd.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be