Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris publiceert muziek van jubileumshow op Spotify

27-05-2022, 07.04 uur

De soundtrack van een nieuwe jubileumshow in Disneyland Paris is nu te beluisteren op Spotify, Deezer, YouTube Music en Apple Music en andere streamingdiensten. In maart ging de muzikale dansvoorstelling Dream and Shine Brighter in première. Vanaf vandaag kunnen fans het themalied Ready for the Ride vinden op de verschillende streamingplatforms.

De Amerikaanse componist Chris Sernel was verantwoordelijk voor het nummer. In de show wordt Ready for the Ride gecombineerd met het jubileumlied Un Monde Qui S'Illumine - gecomponeerd voor het dertigjarig bestaan van Disneyland - en verschillende bekende Disney-melodieën.

Dream and Shine Brighter wordt tijdens de viering van de dertigste verjaardag meerdere keren per dag vertoond in het Disneyland Park. Bezoekers kunnen kijken naar een kleurrijke parade en een grote dansact op Central Plaza, het plein voor het kasteel van Doornroosje.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be